Filmpje

Lekker linken naar andermans weblog. Altijd goed als je ff zelf niets te doen hebt. Vandaag naar Bert. Bert lijkt mij een overtuigd atheist die er werk van maakt. Netjes, ik doe het hem niet na. Ik ben ook atheist maar ben al eens bijna beschreven door Herman Finkers: “Gerard was atheïst. Maar hij deed er al een hele tijd niets meer aan.” Vervang Gerard door Branwen en hij door zij en hoppetee! Klaar. Eenieweej, genoeg over mij. Bovengenoemde Bert heeft een filmpje over blabla Oltmans op zijn site staan. Geen idee waar het over gaat. Maar als je het filmpje afkijkt (of vooruitzet, zoals ik) dan kan je erna op een filmpje van E. van Muiswinkel klikken. Heb je wel een beetje gekeken naar het gelinkte filmpje, weet je meteen waar Erik zijn inspiratie vandaan heeft. Kep het filmpje hier ook gezet, voor mensen met allergie voor Dhr. Oltmans.

4 gedachten over “Filmpje”

Geef een reactie