Koninginnedag

Was een nuttig dagje gisteren. Vriendinnetje S heeft afgelopen dinsdag de sleutel van haar nieuwe huis gekregen en dus startsein voor klussen. Gisterochtend, na enige maar gebruikelijke vertraging, stonden we er voor de deur. Was meteen ook de eerste keer dat ik het huis zag. Leuk! En op zich weinig klussen te doen. Is vooral opleuken en op smaak brengen. Dus vriendinnetje S en mijn lief hebben de inbouwkasten in de slaaplamer eruit gehaald (wat een ruimte inene!) en we hebben met zijn drietjes flink ingeslagen bij de praxisgammakarweibigbosswinkel waardoor B ook aan de slag kon. De schuur (ja, ze heeft ook een schuur!) was ooit gewit aan de binnenkant maar dat was duidelijk al een tijd geleden. Op dit moment staat er nog niets in, mooie gelegenheid om het wit weer wit te maken dus daar heeft B zich de middag mee bezig gehouden. S en lief hebben de boel ook nog afgeplakt omdat er de dag erna, vandag dus, 4 man komt helpen met schilderen van de muren. Nou, dat wordt een mooi paleisje. En ik had eindelijk weer een een koninginnedag waar ik een goed gevoel aan over heb gehouden. En, wat heeft u gedaan gisteren? En wat doet u vandaag?

5 gedachten over “Koninginnedag”

  1. Ha, ik wilde ons vriendinnetje graag komen helpen (muren verven is leuk: zijn ze oranje?), maar vanwege m’n bizznizz ging dat niet .. En toen: Lag ik thuis met 40 graden in mijn mandje en ’n waterige blik naar de koningin op tv te staren. Zo gaat alles altijd weer anders dan je denkt. Maarre.. Wel lekker zo’n wit isoleerhok 🙂 Zen!
    Marl1

  2. Tja, en ik? Nou eh… ik was dus die kasten aan het slopen en de vloeren aan het afplakken gisteren. Vandaag ook nuttig; 2 extra rondjes Gammapraxiskarweienderest, verder de muren in huis die ook weer wit moesten lijken 2x gewit, ceeveetjes gesopt zodat ze ook weer wit kunnen gaan worden, lelijke kunststof schrootjes gewit, gezellig gedaan voor alle hulp (4 man/vrouw sterk). De vele hulp heeft ook vandaag enorm z’n best gedaan: 1 kamer is al vrolijk groen (nee Marl 1, NIET oranje), 1 kamer is al grijs ter voorbereiding op het warme rood. Kortom: ’t schiet op!

    En koninginnedag? Eh… da’s een klein beetje aan me voorbij gegaan!

Geef een reactie