Limburg

Ik ga het lekker verklappen; we zijn in Vaals. In een bungalowpark van bekende aard. Erg kindvriendelijk en dat is dan weer minder. 😉
Vaals is een mooi stadje vlakbij het drielandenpunt. Was voorheen een vierlandenpunt en zo leert B nog eens wat. Is wel lekker hier, ik denk ook om te wonen, vooral als je op vakantie wilt gaan. Je bent zo in het buitenland terwijl ik normaal eerst een heldhaftige poging moet doen om NL uit te komen. Wat je dan vaak ook graag wilt want duurt eeuwen voordat je dit land uit bent. Hoewel Limburg op zich zelf ook al on-hollands leuk is. Ik vind hier aspecten in het landschap welke ik eigenlijk associeer met buitenland. En ze praten hier ook al raar dus het plaatje is eigenlijk wel compleet. Plaatje? Hier een plaatje geschoten in het centrum van Vaals.


En van het drielandenpunt, leuk plekje maar de koffie was niet te zuipen. Wel leuk entertainment van een groep neo-middeleeuwers uit het oosten.


En plaatselijk wildlife, erg schattig.


We vermaken ons gruwelijk. Daarbij heb ik nog meer foto’s waarmee ik zeker een week mee vooruit kan, blogwise zeg maar.

3 gedachten over “Limburg”

Geef een reactie