Java eiland

Daar was B nog nooit geweest. Er was ook niet eerder een reden, vandaar. Maar afgelopen zaterdagavond was het er volle bak want niet 1, niet 2 maar wel 3 bandjes gaven Acte de Présence. En daar hadden B en vriendinnetje S kaartjes voor. Dus, B volgde S naar het java eiland wat in zichzelf niet veel voorstelde. Geen probleem want eerder genoemde 3 bandjes waren er en dan is het een stuk gezelliger. Als eerste Acda en de Munnik. Ik denk dat dit een leuke band is. Het ene liedje dat ik ken is nml erg grappig. Gaat over een meneer op een terras in Frankrijk die in de krant leest dat hij jammerlijk overleden is. Hmmm, als je het zo leest in het niet zo grappig. Maar het is het wel. Echt waar! Vermoedelijk is het een lollige band want ze moeten zelf er ook om lachen vooral om hun grapjes tussendoor. Het is wel duidelijk dat B de teksten niet verstaat, grumph. Al een half uur erna staat Van Dik Hout op de planken. Is duidelijk een wat serieuzer bandje want zo kijken ze ook (er waren grote schermen speciaal voor B zodat ze ook eens wat kan zien) De teksten zijn ook wat meer voor grote mensen, niet dat ik deze kon verstaan maar dat weet ik gewoon. Neem maar van mij aan. Overigens, het niet goed verstaan kwam niet door de bandjes hoor, het waaide nogal en B is een beetje doof want hardrocker. De zanger, hoeheettieookalweer, was goed bij stem en dat is in het verleden wel eens anders geweest. Maar goed, ook leuk. En een heel kort half uurtje later staat De Dijk op het podium. Leuke band, had ik al eens eerder gemerkt. Maar ut werd ook wat koud. Zo koud dat B zat te kleumen in haar fleece. Dus hopje naar huis. Leuk weekend. Nog wel ff dit. Kan die f*cking NS niet eens aangeven dat ze achteringang van het centraal al dicht hebben gegooid? Godverdegodver giga omgelopen, basterds!

Hier het uitzicht als bandje nummer 1 aan het spelen is.


En hier een wat recente photo, ook gemaakt met mijn phone en wat een wonderschone kwaliteit…NOT…, zwaantjes met puberkinderen. Vandaag gespot tijdens fietstocht.

3 gedachten over “Java eiland”

  1. @HKH, toch vond ik ze wel leuk. Maarre, jij weet veel zie ik. Weet jij waarom we bij het bestelde flesje water aldaar de dop er niet bij mochten krijgen? We bedachten een aantal theorien maar kwamen er niet echt uit.

Geef een reactie