Het Purmerendse nachtleven

Omdat yours truly er al nooit echt in zat, meer in A’dam te vinden was, en er tegenwoordig al helemaal niet aan toe komt, was het tijd voor een update over het plaatselijke nachtleven. Dus B op pad om er achter te komen wat er nu gaande is. Hierover gesproken met dhr. Eduard Gel die wist te vertellen dat er best leven in de brouwerij zit. Eduard roemde de lichtjes, de aanwezige snacks en het mooie groene gras welke erg zacht aanvoelt aan de pootjes. Verder noemde hij het feit dat nog geen 5 minuten voordat ons interview begon zijn vriendin achterna gezeten werd door een mannetje van het felidae soort. Plenty te doen dus om je een nachtje mee te vermaken. B kon met een gerust hart haar bedje opzoeken terwijl Eduard nog even een paar uurtjes door zou gaan.

3 gedachten over “Het Purmerendse nachtleven”

Geef een reactie