Zaterdagochtend, op een redelijk christelijk tijdstip

Ding dong! (10 minuten geleden)
Twee meneren aan de deur die zich netjes voorstellen en aangeven het geloof uit te willen dragen. B geeft aan geen interesse te hebben en huisgenoot ook niet. De ene meneer, er is er altijd 1 aan het woord zoals jullie wel is opgevallen, vraagt of ik ook niet geïnteresseerd ben in de actuele stand van zaken. Nee, ook daar zijn B en haar sexsl..uh..huisgenoot niet in geïnteresseerd. Er word mij een fijne dag toegewenst, ik wens de heren hetzelfde toe en einde gesprek.

Maar nu vraag ik mij af. Actuele stand van zaken, hoezo? Die kwibus van ze is al zo’n beetje 2000 jaar dood.

8 gedachten over “Zaterdagochtend, op een redelijk christelijk tijdstip”

  1. Ik vind het aardig van ze dat ze je nog een kans geven om je ziel te redden. Zolang kan het tenslotte niet meer duren want we leven tenslotte in de Eindtijd (volgens hun dan he?).

    Ach, je weet de oplossing: gewoon een Pentagram bij de deur hangen, komen ze nooit meer langs.

Geef een reactie