Fietsroute ellende op internot

Goed, het idee is om as vrijdag van Purmerend naar Haarlem te fietsen. Ik ben in het bezit van een fiets, een bandenplaksetje en stevige kuiten dus dat moet geen probleem zijn. Maar de route? Maar weinig benul van. Ik moet bij Purmerend rechtsaf en dan naar het westen beetje zuidelijker. Tot zover gaat het goed. Maar wilde toch een routebeschrijving of some sort. Dus lekker op gegoogled en andere manieren om zo’n soort ding in mijn klauwtjes te krijgen geprobeerd. De meeste routes sturen mij over de A9 via Alkmaar maar dat lijkt mij een minder gezonde actie. Dan hebben we nog de fietsrouteplanner van de fietsersbond (goed initiatief!) maar die doet het alleen nog maar in Utrecht, Gelderland, Drenthe, Friesland en ZO Brabant. Laatste keer dat ik checkte lagen zowel P als H niet in dit gebied. Eind 2009 zou dit programma landelijke dekking hebben maar daar ga ik niet op wachten. Toch maar eens een goede kaart van het gebied waar ik woon aanschaffen.

Oja, ik vond 1 route maar die gaat door het centrum van Amsterdam. Niet handig dus.

5 gedachten over “Fietsroute ellende op internot”

  1. Doe altijd nog alles met de topografische atlas (1:50.000) van Nederland…
    z-w kopietje mee, met viltstiftje m’n (vooruit via Google maps uitgezochte) route erop, ouderwets maar ideaal. Op google maps kun je overigens aangeven of je per auto, fiets of te voet reist…

Geef een reactie