Goedemorgen

Op mijn nieuwe werk hoor ik de raarste dingen. Het werkgebied is een nogal landelijk gebeuren met, relatief, veel boeren. Zo zijn er daar in de buurt een aantal met een melkkoe houdend bedrijf. En die zitten dan ook weer bij elkaar in de buurt. Schijnt het in de vroege ochtend de sport te zijn om te kijken in welke stal het licht het eerst uit gaat. Want dan is de boer klaar met melken. Waar het licht het laatst uit gaat dat is dan de luie boer. Lekkere sport hoor.

Sta je dan als Bertha 12 net ff lekker te suffen. Komt er zo’n klo.. die van die zuigers op je tepels zet. Nou, dan zou ik ook wel even MEUH! zeggen.

5 gedachten over “Goedemorgen”

  1. we waren met kerst te gast op een boerderij. dat was een fijne vakantie: elke ochtend om 6 uur gingen de koebeesten inderdaad stevig loeien tijdens het melken en twee of drie keer die week kwam om vier uur ’s nachts de tankauto van de fabriek de melkplas aftappen…

Geef een reactie