We zijn weer thuis

En meteen deed de telefoon het niet en hadden we internjet. Ook is het hier verdomde koud waardoor ik meteen de t-shirts met korte mouwen achterin de kast kon plaatsen zodat er meer plek is, vooraan, voor de warme wintertruien. Verder regent het hier de hele dag. Had ik al verteld dat ik het koud heb? Het onthaal van de poesebeesten was erg warm en maakt veel goed. Daarbij leek het dat mijn familieleden ook wel content waren mij weer te zien. De kadootjes hielpen daar vast wel wat bij. Oja, morgen moet ik weer naar mijn werk.

Dus, stel, er zijn mensen die zeggen neuk de eend! Het is hier veel te druk ik wil weg. Of, mensen die er eindelijk zijn achtergekomen waarom hun bloeddruk cq. hartslag veel te hoog is en daaraan willen ontsnappen. Of, mensen die de meuk gedurende de winter (zeg, zo tot eind april) de meuk laten en gaan ontsnappen naar een warm(er) land. Stel, die mensen zijn er en lezen dit log. Ik heb een vraag aan deze mensen; mag ik mee?

4 gedachten over “We zijn weer thuis”

Geef een reactie