Get on the atheist’s bus

Wat sommigen van jullie niet weten is dat B een aantal jaar geleden een aantal maanden in London heeft gewoond. Het gevolg ervan is dat ik nog steeds London schrijf en de naam van die rivier goed, dus op zijn Londens, uitspreek. En ik schijn een accent te hebben, maar dat word langzamerhand minder. Verder nog wat dingetjes zoals een interesse in wat er in de stad gebeurd. Nu kan ik niet alles bijhouden van dit vind ik wel erg leuk.


Want vind in NL die posters van de gristelijke groeperingen die, op kosten van de regering ergo onze centen!, abortus afkeuren (ongewenst zwanger?) en ff lekker vloeken vervloeken (wordt geen naprater, je weet wel, met die kutpapagaai) al behoorlijk ergerlijk. In Engeland, en dan vooral in de grote steden, is het veul erger. Daar wordt je verwezen naar een site waar hel en verdoemenis over je word uitgesproken als je niet nu meteen sans délai lid wordt van hun clubbie. Mensen die mij kennen weten dat ik wel hou van wat tegengas en eerlijk? Het werd verdomme tijd zeg.

Linkjes:
De (mede)veroorzakers oftewel de Britse Humanisten club.
Met dank aan Bert want, eerlijk is eerlijk, hij had het eerder gezien en ik weer bij hem.

Eén gedachte over “Get on the atheist’s bus”

Geef een reactie