The -6th day of christmas

We zijn er bijna. Over een klein weekje is het al kerstmis. Zoals jullie wellicht weten doe ik er vrij weinig aan want ben atheïst. Lekker rustig afgezien van het bestaan van familie en, ver weg wonende, schoonfamilie. Het enige wat echt elk jaar terug komt rond deze tijd zijn de kerstkaarten. Die moeten verstuurd en ontvangen worden. Meestal zet ik een flauwe grap op de kaart zoals dit jaar een foto van lief en moi op vakantie. Helemaal niet grappig natuurlijk maar had geen inspiratie. Daarom begin ik nu op tijd voor volgend jaar. Ik zet plaatje welke ik gevonden heb alhier en dan mag u meebepalen welke het leuks is. En dat kies ik volgend jaar lekker toch degene die ik het leuks vind en heeft u het idee meegeholpen te hebben. Deal? Komtie:

3 gedachten over “The -6th day of christmas”

Geef een reactie