Snoertje (2)

Het snoertje is er! Nu nog de tijd om de feuteus online te zetten. Wan heb het een beetje druk dames en heren. ‘Waarmee dan?’ zou u zich kunnen afvragen. Nou, met uitslapen, wandelen, uitgebreid ontbijten, de site van thermae 2000 uitpluizen, uitgebreid avond eten maken en gebruiken en de rest van de tijd zit lief (ja! Die is er ook weer) met de laptop te rommelen. Dus nog even geduld lieve mensen.

En dan nu hoppetee te voet naar Klimmen. Dat beloofd wat.

4 gedachten over “Snoertje (2)”

  1. Ik heb op vakantie tot nu toe nog nooit het ‘snoertje’ vergeten (wel één keer de acculader voor mijn fototoestel… dat is pas dom), maar ik deed daar nooit meer mee dan de foto’s op de harde schijf zetten. De rest kwam thuis, later wel… Op vakantie heb je toch veel te veel andere dingen te doen om je dan ook nog met het WWW onledig te houden…

    Geniet lekker voort…

Geef een reactie