Het alfabet stokje

Gezien het feit dat de foto’s van de vakantie nog steeds de weg naar internet niet hebben gevonden had ik wat hulp nodig bij het maken van postjes. Gelukkig hebben we daar Elsje en die had een stokje te gooien. Het gaat over je adresbalk en het alfabet. Nou, daar gaat B dan:
A: de boodschappen, bij Appie
B, C en D: Blogger en mijn blogger dashboard
E: Daar hebben we Elsje weer
F: Vuurvosje
G: wederom blogger
H: Hyves
I: Filmpje?
J: Jiba, laatste buitenland vakantie daar geboekt
K: Kraklog
L: google
M: een soort inlogding, don’t ask
N: intranet van het werk
O: firefox weer
P: Het betere roddelwerk van Perez
Q: Hyves weer eens
R: Branwensrealm
S: Buienradar vanwege de neerSlag en Satallietbeelden
T: YouTube voor als er niets op TV is
U: nU.nl
V: weer dat serviceinlog geval
W: google
X,Y en Z: hyves

Mmmm, is het nu duidelijk dat ik vooral zoekmachines gebruik? En ik ben een ernstig geval van surfs up dude. En dat komt niet in de adresbalk (hier maakt mijn spellingsprogramma adresband van; what the hell is een adresband?). Evenzogoed, leuke stok Elsje! De verwarming doet het hier niet goed dus nu gaat mijne in de haard.
Iemand anders nog leuke suggesties voor postjes, alvorens ik die vakantiefoto’s hier plemp?

3 gedachten over “Het alfabet stokje”

  1. om je prangende vraag te beantwoorden: een adresband is zo’n ouderwets papieren bandje rond tijdschriften waar het adres van degene naar wie het toe moet is gedrukt/geschreven. Tegenwoordig vervangen door het papiertje met adres om in het folie-zakje rond het tijdschrift te doen.
    mocht ik nog meer (leuke) stokken tegenkomen in de blogosfeer, dan zal ik aan je denken, en anders hebben we altijd de foto’s nog! 🙂

Geef een reactie