Template

B probeerde een nieuwe template voor haar log te installeren. En dan niet een standaard ding van blogger maar een andere. Hele leuke gevonden en die willik. Nou wat denk je? Bijna gelukt maar was niet compleet. Ik moet dan nog iets doen in dat soort van HTML textje wat erbij zit. En plaatjes ergens neerzetten (op een gratis hostingsite) en die er aan toevoegen. ENG! Heb snel het oude weer terug gezet. Maar vinden jullie mij niet een beetje moedig voor het proberen?

8 gedachten over “Template”

  1. @Frank. Ik ga nog zeker 4 tot 5 pogingen doen.
    @Gerhard. Zie opmerking bij Frank. Als het dan niet lukt hoor je van me 🙂 In ieder geval dank voor aanbieding.
    @Anders. Ook mooi! Ik vind het al stoer dat ik geen blogger oder zowas in mijn url heb staan. Dat was die plaatjes snap ik niet. Maar misschien was dat alleen bij deze template. Ik heb er nog een waar ik hebberig van werd. Kga die volgende x proberen.
    @Me! Ja, de taart komt pas als het gelukt is natuurlijk.
    @Sonnetje. TXS!

Geef een reactie