Maandag alweer

Jawel, de week is weer voorbij en de werkweek is weer begonnen. Gezien crisis op mijn werk heb ik weinig te doen, noem het arbeidsduurverkorting, waardoor plenty tijd voor B om andere dingen te doen. Zoals op zoek naar een echte baan en plaatjes geschoten met mobje hier te plaatsen. Gaan we!

Zoals jullie weten heb ik dichtbij huis een sloot met eendjes. Dit is echter een vreemde eend. Niet eerder gezien, lijkt wel een siereend voor in zo’n duur park weetjewel.


Volgende keer wil Spinner mee op reis. Leuk plan maar kan niet, ben nog nooit eerder een poes tegengekomen met zo zwaar reisziekte.


Gisteren was het mooi weer.

8 gedachten over “Maandag alweer”

 1. Gisteren mooi weer? Tja, hier mooi niet ;-).
  Zaterdag was het één van die twee heerlijke februari-dagen die we volgens wijlen mijn grootmoeder altijd wel krijgen (‘Als wintert het in Februari nog zo fel, we krijgen onze twee mooie dagen wel’), maar gisteren was het hier somber en grijs.

 2. @Me! Tja, het deed wel eendegedrag vertonen waaronder snel weg zwemmen als ik er aan maarja, ze kunnen tegenwoordig zo veel. Die dino’s in het Natural History Museum in Londen zien er ook heel echt uit.
  @Gerhard. Uh, hardlopen denk ik.
  @Anders. Kwaliteit? Is met mobiel gemaakt, het resultaat wisselt enorm. Txs voor de link, betreft idd een kuifeendje. Wat een schatje. Nu trouwens niet meer te vinden in mijn sloot. Jammer.

 3. Ha B! Als je nogal van ‘m gecharmeerd was kun je er wellicht gewoon een paar uitzetten in die sloot? Deden ze met bepaalde beesten zeer recent ook op HertSchelling*… Weet alleen niet hoe je buren en diverse partijen reageren…

  * geen eigen verzinsel; eerlijk gejat

Geef een reactie