Voortuin

Ben aan de voortuin begonnen. Momenteel vooral nare en overbodige planten, struikjes en boompjes weghalen. Nu lijkt het wel alsof ik een hele grote voortuin heb maar dat is niet zo. De vorige eigenaren hebben het arme ding gewoon helemaal volgepoot. Had er 2 jaar geleden, toen we hier net woonde, al 4 struiken uitgehaald en je zag geen verschil met ervoor. Hele slechte metamorfose was dat. Maarja, B heeft dus ff lekker gespit en gegraven. Nu alweer klaar. Want het gaat in stadia. Geheel afhankelijk van hoe vol de afvalbak is. Die is nu dus vol. Wordt woensdag weer geleegd. Donderdag verder met de tuin.

Deez al gespot?

6 gedachten over “Voortuin”

  1. Klinkt lekker! Maar had nog nooit van ’t muziekgroepje gehoord.

    En knap hoor, in de tuin bezig! Ik had nog even gekeken voor wat gezellige plantjes, maar ‘k zie overal narcisjes, en die staan er al veel. Dus toch maar es richting tuincentrum vrees ik, maar dan wel op een gewone doordeweeksemaandag ofzo!

  2. @sonnetje. Die Jack White is die Jack White van The White Stripes en dit bandje is gloedjenieuw. Ik hoop dat het edgy geluid ook komt van de muzikant die uit de QOTSA komt. Enfin, verder niets anders van ze gehoord, dit is het eerste dingetje.
    Ik wil ook doordeweeks naar een tuincentrum. 🙂

  3. @Sonnetje. Die bastard gaat natuurlijk hartstikke vreemd, viezerik die hij is! Voor zover ik weet is het wederom een uitstapje omdat het leuk is te spelen met andere muzikanten. Het is ook heel erg nieuw dit, kwam pas eergisteren uit.

Geef een reactie