Yeah ‘mon

Het gaat door. B gaat op vakantie. We zouden naar Gambia maar dat is vol. Of weinig beschikbaar. En duur. Nouja, duur wat heet duur. Tis wel Afrika he? Nouja, over ons budget dan. Ik noem maar wat. Dus we gaan elders heen. Lang verhaal korter? B gaat een week naar Jamaica. Vanaf 2 april laat B een infuus van vruchtensap met rum aanleggen op het strand van Negril.
Neem dit niet te licht op. Eerste keer uit Europa en derhalve de eerste keer in het Caribisch gebied. Wat ik er ga doen? Ik dacht aan wandeltocht met gids door een bos, snorkelen, veel vers fruit eten en op het strand liggen met een boekje (wel in de schaduw hoop ik) En dan verder helemaal nix doen. Daar enorme behoefte aan. Tis nog niet zover, kan niet wachten!

5 gedachten over “Yeah ‘mon”

  1. Sonnetje is lichtelijk jaloers…. Neem je wel een flinke tube factor 50 mee?? Na dit bruisende voorzomergebeuren heb je die wel nodig vrees ik! Hm, bij nader inzien… zal ik in jouw plaats gaan? Dan vermijd JIJ het risico op zonnesteek en andere nare zaken! 🙂

Geef een reactie