Europese verkiezingen alhier

In dorpje P heeft de PVV 27,5 procent van de stemmen behaald. Ik vind dat dit wat zegt over het niveau van het onderwijs alhier. Of de mate van inname van alcohol en/of andere geestdodende middelen. Of aan het plaatselijk zaad. Of giftige stoffen in de grond/het zwembad/de slootjes. Of ze zijn gewoon van zichzelf heel dom, snel bang te maken en gullible.

Ik begin ernstig te twijfelen of ik nog wel over straat durf in een plaats met zoveel morons.

Update: Na wat rekenen blijkt het om plusminus 516 mensen te gaan die zich de moeite hebben getroost om voor peroxideman uit hun caravan te komen. Dat zegt dan weer wat over de opkomst. En dat zegt dan weer wat over…

4 gedachten over “Europese verkiezingen alhier”

  1. Hier 15,3 procent teveel.. Ik kijk nu anders om mij heen. Wie zijn toch die 276 mensen die zo denken?
    Ik hou mij maar vast aan jou oorzaak-conclusie. Al die kroegen hier..

    Nicht M.

Geef een reactie