Banana

Bananen zijn gezond voor ons mensachtige. Er zitten koolhydraten in en die willen we wel. Deze zetten we om in glucose en dat is de benzine voor onze lichaamscellen. Daarnaast zitten er van heul veul vitamines en mineralen een beetje in en van kalium en B6 een beetje meer. Vezels, oja vezels zitten er ook in en vezels zijn tegenwoordig hot as hell. Ze zorgen ervoor dat je een vol gevoel hebt en dat je lekker kan poepen, mits je er genoeg bij drinkt natuurlijk. Dat je er snel dik van wordt is een fabel en dat je ervan gaat constiperen een superfabel. Ook vind B bananen lekker en eet ze daarom graag. Slimmer wordt ze er echter niet van want blijkt al reeds jaren de banaan op de moeilijke manier open te maken. B heeft het licht gezien qua bananen en volgt voortaan het voorbeeld van onze slimme neefjes.

4 gedachten over “Banana”

  1. Heb het licht ook gezien! Offe… nou ja.. eh.. de betere manier om bananas te openen. Was een leukigheidje bij Editie NL nog wel!
    Nu nog oefenen. Duurt ff, want er liggen alleen frambozen, bramen, kiwi's, meloen en appels op de fruitschaal. Die gaan vast anders open 😉

Geef een reactie