Badkamer speciaalzaak

Gisteren waren we in het Zaanse voor een bezoek aan een, niet nadere genoemde, badkamerspeciaalzaak. Mooie spullen en ook lelijke badkamers. Ook veel wensen en voorkeuren van onze kant. Enfin, ging om een nieuwe badkamer. Op dit moment hebben we een lekkere ruime kamer met een dubbele wastafel, toilet, douchecabine en een ligbad. En dat alles in lichtbruin. Kortom, het functioneerd maar is foeilelijk. Naar onze mening. Nu hebben we bedacht dat de badkamer de meest rustige kamer van het huis moet zijn. Dus geen groene/rode of paarse muur erin. Grijs moet het zijn met witte pot. Overigens wel een zwevend toilet, niet de pot ingemetseld zoals we nu hebben. Lijkt mij hiegieser. Na veel gezaver, gekletst, heen en weer lopen door de showroom om dingen aan te wijzen, gelul etc. waren we eruit. Kosten worden uitgerekend en kwam veel te hoog uit dat dat we bereid zijn te betalen. Beetje lullen over andere zaken, ook eens kijken en offerte aanvragen (dit was een beetje dreigen natuurlijk) en wenselijk bedrag genoemd. Overleg van hun kant met de baas en overleg van onze kant met elkaar. Wij waren er snel uit met zijn tweetjes, ging van ons genoemd bedrag is accoord, iets hoger willen we er langer over nadenken en boven een, door ons, bepaald bedrag ging het hele feest niet door. En wat doe je dan? Dan maak je foto’s met je mobiel. Het is niet dat je wat belangrijkers te doen heb, vandaar.


Tis allemaal goed gekomen hoor. Zo’n beetje in november hebben we een aannemer nodig. Dat komt, er komt nog een stukje gang bij de badkamer. Wordtie lekker vierkant, plusminusongeveer, en nog ruimer.

2 gedachten over “Badkamer speciaalzaak”

Geef een reactie