Thermae 2e dag

De dag begon goed. Eerst uitslapen, lekker. Hoewel we hadden afgesproken op tijd op te staan mislukte dit gruwelijk. Waardoor we net op tijd aankwamen in het Wellness centrum om de, vooraf geboekte, massage te ondergaan. Deze keer betrof het een ayurvedische massage en dat is met een Indiase olie met veel kruiden (hierna te noemen: ketjap). Goede massage zeg, bijna alles wordt goed aangepakt en zuinig met de kostbare ketjap zijn ze niet. Na 50 minuten mals te zijn gekneed en geheel gemarineerd werden de twee stukken babi goreng verzocht zich te begeven naar een stoombad naar keuze. Dit zodat de ketjap nog lekker kan intrekken omdat de poriën dan open gaan staan. Of zoiets. Na het stoombad goed douchen want ruik nog steeds naar Indonesische wokschotel. Pas daarna mag B rusten. Bijna snurk snurk. Dat was het.

1 keer raden in wat voor restaurant we die avond uit eten zijn geweest.

6 gedachten over “Thermae 2e dag”

Geef een reactie