MiOUSE in tha HOUSE

Op slag verliefd. Dat was ik bij het zien van de MiOUSE. Blijken ze gevuld met catnip. Ondanks dat ben ik vast een tiepies voorbeeld van de doelgroep. De kattenliefhebber en liefdevolle verzorger en personal assistent van maar 2 poezebeesten. Bestellen dan maar en na 2 dagen (!) al in huis hebben.


Luna, die deze MiOUSE verzonnen heeft en ook nog in elkaar knutselde, geeft aan dat het een grote muis is en daarom goed geschikt is voor stoere katers. Alles goed en wel, bij wijze van experiment heb ik hierover niets tegen de poesjes gezegd en dit was het resultaat nadat ik Spinner de MiOUSE heb toegeworpen.

Wil je ook zo’n beestje, voor je kat of voor jezelf (Hell, I care) dan kun je dat lief aan Luna vragen. Je kunt haar bereiken via haar Ploesiepoesie site en/of je leest haar weblog.

De grijze muis had een oranje strikje, ik denk ter ere van het WK, welke ik nu alweer niet meer kan vinden en Spinner en Rommel liggen uitgeteld op de bank. Ik denk dat ik kan spreken van een inslaand succes. Dank Luna.

3 gedachten over “MiOUSE in tha HOUSE”

Geef een reactie