Scheveningen

Was gisteren in Scheveningen. Lang geleden al eerder daar geweest, dat was 6e klas lagere school. Het beruchte 6e jaar schoolreisje waarbij er gelogeerd werd in een jeugdhotel. Spannend was dat en leuk en gezellig. Leuke klas had ik.

Nu waren we ook logeren, in een hotel. Zo’n hotel waar niet veel mis mee is en je na afloop toch denkt deze raad ik niet aan bij vrienden. Of kennissen. Ik vertel daarom daar verder niets over. We waren daar voor een feest op vrijdagavond en dat was gezellig. De volgende dag, zaterdag, hadden we mooi weer en daar hoort een strandwandeling bij.

Feuteus!

4 gedachten over “Scheveningen”

  1. @Sonnetje. Nope, E deze keer overgeslagen. Wel kadootje gehad die een nabij bezoek garandeert.
    @truusje. Niet volledig doch enkele aspecten wezen in die richting.
    @Me! En voor de frisse zeelucht vermengt met de odeur van gebakken vis. 🙂

Geef een reactie