Mijn beste vriend of hoe vang ik een spin?

Dag 7 en begin ernstige afkeer te creëren aangaande de 30 dagen challenge onderwerpen. Vandaag ‘mijn beste vriend’. Sentimentele onzin en dat is het! Liever deel ik iets bruikbaars met jullie en vertel hoe ik vannacht een spin heb gevangen.

Het was een uur of 2 in de ochtend en ik moest uit bed voor een sanitaire onderbreking van mijn nachtrust. Veel rust zat daar niet bij want dit was al de tweede keer dat mijn nachtmerrie bruut werd onderbroken door lichamelijke ongemakken van deze soort. In de keuken vond ik een spin hangend aan het plafond. Eerst wilde ik de spin naar buiten bonjouren maar ik heb nog steeds horluiken voor de ramen waardoor dit bemoeilijkt wordt. Vooral midden in de nacht. Ik blies zachtjes tegen de spin die daarop reageerde door een centimetertje of 2 te zakken aan zijn draadje. Nu wil het dat de spin in de buurt van de vuilnisbak hing. Ik heb de vuilnisbak onder spin gezet, de deksel opengegaan en nog een beetje lucht zijn kant op geblazen. En ja hoor, daar zakte de spin de vuilnisbak in. Snel deksel, tis zo’n touch bin dus sluit lekker af, dicht en hop. Lekker warm plekje voor de spin en zo komtie nog eens ergens.

Gaat lekker met die challenge, morgen ga ik het eens lekker niet over ‘een moment’ hebben.

2 gedachten over “Mijn beste vriend of hoe vang ik een spin?”

Geef een reactie