Mijn outfit van vandaag

Heden besloten deze suggestie iets meer letterlijk te nemen dan dat ik tot nu toe gedaan heb. Vandaag heb ik aan mijn nieuwe Garfield sweater, gisteren gekocht, een strak model jeans en korte wandelsokken. Niet dat ik vandaag ook maar enigszins van plan was te gaan wandelen, nee hoor. Ze zitten gewoon lekker. Het geheel afgerond met blauwe pantoffels met koetjes erop. Op rechtertoffel decoratieve, ik denk, koffiespetters. Feuteu!!!


Inhouse wear heet dat tegenwoordig. U mag van mij ook zeggen lekker warm thuis kloffie. Ik ben er erg tevreden mee, denk eraan dit ook aan te doen tijdens de feestdagen.

5 gedachten over “Mijn outfit van vandaag”

 1. Ah, Garfield, mijn favoriete kat! Leukste stripjes:
  A.
  1. Garfield geeft Jon een kopje
  2. Jon zegt: I love you, Garfield
  3. Garfield antwoordt: I love me too

  B.
  1. Garfield heeft een flesje bier, dat is dicht
  2. Garfield zegt: een Echte Vent opent dit met zijn tanden
  3. Flesje is nog dicht, gebit zit erop
  4. Garfield zegt met ingevallen bek: een Echt Stomme Vent

  LOL

Geef een reactie