Mijn favoriete verjaardag

Respect voor mijn moeder. Tegenwoordig als gevolg van het totaalplaatje maar vroeger ook al. Mijn moeder organiseerde te gekke feestjes met spelletjes, snoep, keek en gekkigheidjes. Echt helemaal mijn stijl. Ik kan mij herinneren een plak cake met slagroom en schaaltjes smarties, hagelslag, tumtums en andere snoepjes om de cake zelf te versieren. En dan proberen op te eten. Grote smeerboel (vandaar het plastic kersttafelkleed in september) en heel erg gezellig. Spekhappen hebben we ook gedaan en een warm/koud spelletje waarbij de beloning een snoepje of klein kadootje was. Snoephappen was mijn favoriet toe. Hierbij was er een verpakt snoepje in een teiltje water. En die moet je dan met je mond eruit happen. Handdoek lag al klaar.


Verder deden we ook kringdansjes en versjes, ook buiten als dat kon. We hebben vast niet alles in 1 feestje gedaan maar achteraf lijkt het wel zo.
1 groot feest. Dat is mijn favoriete verjaardag.

Eén gedachte over “Mijn favoriete verjaardag”

  1. hahah, ja van die snoepjeshapperij! geweldig!! had ik alleen altijd de pech dat dan de bril af moest en ik dus geen fluit zag, laat staan het op te vissen snoepje. kregen die ouders natuurlijk medelijden met me en mocht ik met een nat hoofd met mn hand alsnog vissen 🙂

Geef een reactie