De autodealer

Goedemiddag mevrouw, mag ik een klein beetje van u tijd gebruiken om u wat vragen te stellen? Vragen over de auto die u 2 jaar geleden bij ons gekocht heeft. Deze rijdt u nog steeds? Een occasion was het toch? Nog tevreden over, ook over de service die geleverd is? Daar ook geen nare ervaringen mee gehad, dat is fijn te horen. Dan vind u het vast leuk om te weten dat er weer allemaal prachtige occasions klaar staan voor u. Deze kunt u test rijden en dan wilt u wellicht uw huidige auto inruilen voor een nieuwe occasion.
Nee, dat niet? Maar waarom dan niet mevrouw? U bent toch tevreden met onze service? U wilt toch wel langskomen om deze werkelijk geweldige auto’s in het echt te zien en ervaren? Wat? Onze eigen schuld? We hebben u een dusdanig goede auto verkocht dat u voorlopig geen andere wilt. Ah, ik snap het. Wat dom van ons.

3 gedachten over “De autodealer”

Geef een reactie