Kobold

Hoe je voor je leven besmet kan zijn als gevolg van slechts enkele maanden elders wonen. Zo is het ook met mij het geval. Het reageert hetzelfde als het Herpes virus. Je draagt het, na besmetting, je hele leven mee en het komt af en toe, als het zin heeft, opzetten en dan heb je een etterende bult op je lip. Nou, zoiets maar dan zonder de etterende bult.

Ik ben besmet met een anglofiel virus. Dat komt ook af en toe opzetten en daar kan men behoorlijk last van hebben. Kreeg 2 kortingsbonnetjes voor een overtocht naar Engeland met de boot. Ik hou niet van boten, kan helemaal niet 3 dagen intensief op pad en eigenlijk is het geld op. En dan erop gaan zitten peinzen om het toch voor elkaar te krijgen. Dat soort gedrag. Maarja, zo werkt het niet tegenwoordig dus ik heb het moeten laten varen. (haha, varen, ziet u wat ik daar doe?)

In dezelfde super waar ik die bonnetjes kreeg hebben ze wel eens een thema. Deze keer Britain. Hell! Nou, aangezien ik er niet binnenkort heen ga en vanwege plotseling ontwaken van het virus ben ik grof gaan inslaan. Het gevolg is dat ik voorlopig voorzien ben van voldoende sinasappelmarmelade (met en zonder gember) baked beans, fudge, Sweet Pickle, aardappelwafels, shortbread, Gloucester kaas en mint saus. Daar wordt een mens, als gevolg van nostalgische gevoelens, heel blij van. Het meest gelukkig zal ik worden van de HobGoblin. Dat is een Kobold of aardmannetje en het is ook een bier.


Just sayin’…

3 gedachten over “Kobold”

Geef een reactie