Project: Update Rode Bak

In februari had ik een project afgemaakt en hierover gepost. Ik laat nu zien wat er in de tussentijd mee gebeurt is. De bak staat nu in de achtertuin met aarde en kleikorrels. Die laatste zie je niet want de aarde ligt er overheen. In de bak staat parelzaad, dat is het blauwe spul, Chinese lampion en, sinds kort, lupine. Zoals je kunt zien is het project nu pas echt af. Hoewel…


… de Chinese lampion is een hardnekkig plantje. Om te zorgen dat deze de bak niet volledig overneemt is het nodig er een aantal plantjes uit te halen. Wil iemand een stekje?

5 gedachten over “Project: Update Rode Bak”

  1. Nou zeg, jullie zijn ook niet enthousiast. Begrijpelijk hoor. Als je niet oppast neemt dat onkruid je tuin over. Vandaar dat ik er die bak voor heb gemaakt en Sonnetje haar exemplaar in een bloempot heeft staan. Dan blijft het leuk. Ik krijg ook al genoeg woeker in de tuin om mij bezig te houden (en bedankt buurman!)

  2. Ik wil ook wel een plantje opnemen in een van de nu nog leegstaande rieten manden in mijn achtertuin. Daar stond een mini-rhodondendron in, maar die heeft de afgelopen winter niet overleefd 🙁

Geef een reactie