Project: Schilderij

Iets van twee en een half jaar geleden kreeg ik een groot stuk opgespannen canvas van mijn ouders. En verschillende tubes verf. Acrylverf in de primaire kleuren. En groen. Want ik zou een schilderij maken voor in de woonkamer. Nothing fancy, gewoon wat vormpjes om het grote rode vlak op de muur wat te ‘breken’. En daar kwam maar niets van terecht.
Nu is het dan toch gebeurd. Mijn eerste schilderij sinds de lagere school bestaat. Hangt nog niet in de woonkamer maar heb er wel een foto van gemaakt.


Zoals jullie kunnen zien is de geest van de heer V. van Gogh aan mij voorbij gegaan en ook het Spaanse spook voorheen bekent als heer Dali is niet op de T gekomen. En dat is allemaal helemaal niet belangrijk want ik vind het leuk om te doen. Leuker dan ik gedacht had.

8 gedachten over “Project: Schilderij”

Geef een reactie