Even over die lijst

Dat ik die lijst zou gaan volgen had ik mij voorgenomen. Dat ging gisteren al niet goed. Dat was dag 4! De bedoeling was om een stukje te schrijven naar elk van mijn exen. Dat zijn niet voor niets mijn exen. Daarmee doelende op het feit dat het verleden tijd betreft en daarbij lang lang geleden is. Dat geldt ook voor de opdracht van vandaag. Vandaag zou ik moeten schrijven over mijn favoriete vak op school met motivatie. Ook veel te lang geleden.

Met een vermoeden dat deze lijst is opgesteld door of voor scholiertjes bekijk ik de andere opdrachten. Mijn vermoeden wordt bevestigd. Hoppetee, lijst het raam uit en lekker mijn eigenste ideetjes spuien.

Tis tenslotte mijn blog.

3 gedachten over “Even over die lijst”

  1. @Martijn. Echt waar, ik weet het niet. Elk ding had zo zijn voor en nadelen. Daarbij kan het een en ander gekleurd zijn door de tijd die ertussen is gekomen en dat ik weet wat ik waar aan gehad heb. En ook waar ik geen r**t aan gehad heb, dat ook.

Geef een reactie