Internet

Jahoor, ze is weer online. Op de eigen modem, die het, ondanks zijn hoge leeftijd, nog steeds doet. En dat het in Limburg niet zo goed lukte. Ach, zo erg was het niet. Daardoor kon ik wel extra lang in het bad van de buren blijven liggen. En op de massagetafel, alwaar ik ayurvedisch geknepen ben. Daarom ben ik nu geheel in balans. Of niet, want ik voel mij niet anders dan ervoor. Maar lekker was het.
Het ontbreken van internet was vooral jammer voor jullie. Want bij ons huisje hoorde een knijn. En daar heb ik een foto van. Die jullie dus nu pas te zien krijgen. Kijk, daar issie…


En toen ging het sneeuwen…


En nu ligt er hier, thuis, ook een centimetertje of 10 van het witte spul maar toen ik deze foto maakte in het Zuid Limburgse, lag er in stadje P ook wel wat maar lang niet zoveel. Daarom was deze foto toen nog wat bijzonderder geweest.


Morgen meer, dan laat ik, misschien, mijn, recentelijk goed door de sneeuwkeuring gekomen, snowboots zien.

4 gedachten over “Internet”

  1. @kouw. Zeker weten! Vind het een pracht idee, ieder huisje zijn eigen knijn. Moest er elke dag om glimlachen.
    @Sjoerd, was idd erg lekker. Kreeg wel heel koud gezicht van zwemmen in het buitenbad. Kreeg neiging om het hele stuk onder water te zwemmen. Maarja, dat houdt een mens maar zo lang vol 😉
    @Zeekraai. Joh, ik kom overal!

Geef een reactie