Verhuurd

Weet u nog, die verhuuradvertentie die ik geplaatst had. Nou, die heeft succes gehad. Er heel aardig jong stelletje is ingetrokken en is zelfs al bezig met gezinsuitbreiding. Ik zie ze regelmatig maar spreek ze niet vaak. Ze hebben het erg druk met het verzorgen van de kleintjes en vliegen daarvoor van hot naar her. Ja, het is een meerling. Hoeveel het er precies zijn weet ik niet, ik ben nog niet op kraamvisite geweest. Vanochtend kregen ze bezoek van een gozer die altijd ergens in de buurt rondhangt. Je zou er een kater van krijgen van dat figuur. Stond hij daar vuil te loeren naar het appartement. Waar ik anders erg aardig tegen hem ben heb ik nu toch de inhoud van een glas water geleegd op zijn koppie. Afblijven van mijn kleine jonge buren.

3 gedachten over “Verhuurd”

  1. Hou idd die twee huisgenoten maar goed in de gaten! Beetje jammer als het buurappartement voortijdig leeg is 🙁

    PS: net als Zeekraai heeft ook Sonnetje moeite met die onleesbare krabbels. Blijkbaar toch meer robot dan ze zelf denkt!

Geef een reactie