Plak, het tweede deel

Zoals gemeld doe ik een heldhaftige poging mijn fietsband te plakken. De tweede fase is inmiddels achter de rug. Deze ronde omvatte de zoektocht naar een wat voller tubetje lijm welke ik met goed resultaat heb doorstaan. Met frisse moed ben ik het gat, zo noem ik het scheurtje inmiddels, te lijf gegaan. Precies zoals de dokter, uh, fietsenmaker voorschrijft. Mooi plakketje geknipt, met ruim lijm erop geplakt. Zag er goed uit. Totdat ik ging pompen. Toen vloog het plakkertje er weer af. En kon ik opnieuw beginnen. Eerst nog eens goed de handleiding gelezen en wat blijkt? Een half jaar na openen kan de lijmkracht van de lijm afnemen. En dat is wat er is gebeurt. Daarom nu naar de fietsenwinkel voor een nieuw tubetje. Dat kan ik mooi wel ff op de fie… hmm.
Lopend maar weer.

2 gedachten over “Plak, het tweede deel”

Geef een reactie