Lekkere wandeling

Gisteren was het heel lekker weer, dat heeft u vast wel gemerkt. En zo niet dan is het tijd dat u zich eens loskoppelt van het wereld wijde web en de echte, real time, wijde wereld een kansje geeft. Zoals u eigen blogger haar kans greep door een toffe wandeling te maken in het Zuid-Limburgse. Op het pad van deze wandeling was ik dinsdag te vinden. Nu wil het dat er zes kilometer voor staat maar rekent u daarbij mee dat ik mij nog wel moest verplaatsen naar het begin van de wandeling. Aangezien ik mijn wandelschoenen al aan had heb ik dat met de benenwagen gedaan. Daarom reken ik voor de totale wandeling ongeveer 10 kilometer wat een flinke prestatie is voor een gewone doordeweekse dinsdag. Ik heb tenslotte maar kleine beentjes he!
Enfin, leuke wandeling door bos, langs de Geul en weilanden. Ook een mergelberg gezien waar men spullen uit de prehistorie gevonden heeft.Daarnaast liep het pad langs een bungalowpark waar ik bijna onze reis naar toe had laten gaan. Daar werd ik blij van. Vooral omdat ik daar niet geboekt heb. De wandeling is niet al te moeilijk met slechts een grote stijging maar ik had er natuurlijk twee want moest, als afsluiting, nog de Cauberg op. Om dat voor elkaar te krijgen wat bijgetankt beneden in het stadje. Als u het echt wilt weten, een dubbele espresso met een flink stuk appelvlaai. Dat wil een mens niet echt maarja, nood breekt wet. 🙂

2 gedachten over “Lekkere wandeling”

Geef een reactie