Ff tussendoor


Als u denkt, wat is het stil hier, dan kan dat kloppen. Uiteraard heb ik mij voorgenomen meer en vaker te schrijven voor mijn blog en, zoals te verwachten, komt daar niet van terecht. Oh, ik schrijf wel. Maar niet voor hier. Heb zelfs reeds een kwart van een schrijfmap vol gepend maar kan er weinig mee op mijn blog. Allemaal de schuld van Cathelijn Schilder. Paar weken geleden gaf deze schrijfster een workshop bij de plaatselijke boekenboer en had ik er een zeer vermakelijke vrijdagavond aan. Haar tip, althans degene die ik onthouden heb, was om vooral te schrijven. En dan later te kijken wat je er nou eigenlijk mee kan. Dat ben ik nu aan het doen. Ik schrijf kleine stukjes en hoop er later een idee in te herkennen. Zodat ik er wellicht een verhaal van kan breien. Ik weet niet of dit helemaal is wat Cathelijn bedoelde maar ik ga het zo maar even doen. Ondertussen kom ik af en toe hier om een foto te plaatsen of een tussendoor verhaaltje. Zoiets dan maar…

Eén gedachte over “Ff tussendoor”

Geef een reactie