Rouvoet ziet graag meer kinderen

Nou zeg, wat een larie kakelt er weer uit het kippenhok. Deze keer uit de richting van Dhr Rouvoet. Meer kinderen zouden we moeten maken en dat dan om de kosten van de vergrijzing op te vangen. Welk een kuttig 3e wereldland oplossing van een der bestuurders van dit land. Gelukkig zijn er ook politici die, schijnbaar, meer dan 1 boek lezen. Deze geven aan dat dit geen oplossing is en ook dat kinderen niet om die reden op de wereld gezet horen te worden. Wederom een storm in een glas water. Branwen vraagt zich af wanneer de dames en heren zich met besturen bezig gaan houden.

3 gedachten over “Rouvoet ziet graag meer kinderen”

  1. Hm, ik vrees dat we zolang we geen scheiding tussen kerk & staat in de praktijk brengen last blijven houden van dit soort zinloze opmerkingen. En dus ook last blijven houden van mensen die zeggen dat ze politiek bedrijven… Zucht!

  2. Men kan beter alleen “oefenen met kindertjes maken”. Blijf je fit bij, tegen krakkemikkige vergrijzing. Voor de lol. Of mag dat niet van dat ene boek?
    De overbevolking is een basisprobleem op de wereld. De rest vaak een gevolg. Heu!

Geef een reactie