Limburg

We zijn in Limburg! Voor een nodig weekje er tussen uit. Om even lekker tot rust te komen. Beetje wandelen, boekje lezen en uitslapen. Ik ben er net een paar uur en vind het nu al heerlijk. En, wat doen jullie dit weekend?

4 gedachten over “Limburg”

  1. Ga je in Limburg ook zo lekker op de bankleuning hangen?
    Wat wij doen? Zo voelt je uit(rust)je nog lekkerderer: We gaan -hopelijk- in 1 week de klussen klaren die we voor de hele winter gepland hadden..
    Schuren, verven, timmeren, opruimen, poetsen. Dan kan ’t seizoen weer beginnen. Een (werk)vakantie in de frisse zeelucht? U weet ons te vinden!
    LOL in ’t Zuiden, groet uit ’t Noorden: Marl1

  2. Hm, klinkt heel relaxed zo’n weekje. Ik ga maar verder met de berging opruimen, huis opruimen, wasjes draaien, tussendoor genieten van lunchdate, vanavond borrelen en morgen…. eh…. aangezien het water dan met bakken uit de hemel valt… eh… museumpje pakken ofzo??

Geef een reactie