Dagje stadsbezoek

Ja, was mooi weer vandaag. Hier en daar een buitje maar dat is dan reden voor koffie met vlaai dus heel geen ramp. Dus hop naar Maastricht voor een bezoekje. Ik was er nog niet eerder geweest dus we hebben eerst een plattegrondje gehaald bij de vriendelijke dame van de VVV. Zij wees ons snel op de 3 niet te missen toeristische puntjes. Waarvan wij er al 1 gezien (dwz voorbij gelopen) hadden. Dus langzaam lopen en geen winkels overslaan en gewoon kiekjes schieten van wat ik maar leuk vind. Psies mijn kopje thee. Wat een leuke stad en wat een heerlijke vlaai heb ik gegeten. Hele leuke dag gehad. Het mooie was dat de auto er ook nog stond, met de ramen er nog in, toen we terug kwamen op het, onbewaakte, parkeerterrein. Ik wil de locale bevolking niet beledigen hoor maarja, ik ben A’dam gewent, u begrijpt. Nee hoor, fijne vriendelijke mensen hier allemaal. En de foto’s? Ben best wat grappige dingen tegen gekomen.

2 gedachten over “Dagje stadsbezoek”

Geef een reactie