Nog meer wildlife

Nog steeds in Limburg en gisteren lekker gewandeld in de buurt van Valkenburg. Daarom nog meer beestjes tegen gekomen. Allemaal lief nauurlijk. Zoals dit knijntje.


Sommige beestjes verwacht je niet zo erg snel eigenlijk. Leuke verrassing.


Anderen zou je wel kunnen verwachten maar zijn van nature een beetje verlegen. Om in dit plaatje een beestje te kunnen zien moet je het vergroten en dan op het midden inzoomen. Ik zou het voor jullie doen maar heb op de laptop geen knutsel-met-foto’s-programma.


Vandaag naar de plaatselijke termaalbaden geweest. Man, man, wat is dat lekker. Nu hadden we ook het verwenpakket geboekt dus ik had het kunnen weten. Maar toch, was erg lekker. Morgen gaan we weer naar het noorden maar we komen zekersteweten een keer terug.

5 gedachten over “Nog meer wildlife”

  1. Hi anoniem 🙂
    Ik zal een dezer dagen een duidelijker plaatje maken want ben nu weer thuis. Wat dan wel betekend dat ik een hele stapel wasgoed heb. Daarom nog even geduld hebben en u zal mijn nieuwe vriendinnetje uit het bos leren kennen.

Geef een reactie