Wijvenblog: Mannen begrijpen het best wel

Mijn man begrijpt mij, tis saai en ik schrijf er verder dan ook niets meer over. Wat ik wel waard vind te noemen is dan mensen niet schijnen te begrijpen dat er niet zoveel verschil is tussen mannen en vrouwen. Zodat een vriend van mijn vriend eens tijdens een metalconcert tegen mij zei; fijn he? Dat ze ‘nothing else matters’ spelen dan hebben de vrouwen er ook nog wat aan. Wat een LUL! Meerdere dingen vaut aan de opmerking. Ten eerste zijn de vrouwen van metalheads wel vrouwen maar worden niet zo aangeduid, het zijn dames. Maarja, deze vaut is te verwachten van een loser die de dames ook wel als chickies aanduidt (metal, vriend, is geen hiphop!). Ten tweede; bagger zoals ‘nothing else matters’ is ook voor de meeste dames een reden het toilet op te zoeken, bier te gaan halen of een kek nieuw t-shirtje te kopen. En ten derde; doe niet zo overdreven metal als je niet weet waar het over gaat. Kleinerend tegen mij doen omdat meneer, 5 jaar voordat ik van mijn mams en paps naar een concert mocht, al naar Queensryche is geweest. Dat is niet iets om trots op te zijn! Daarbij heb ik zijn porum nooit mogen aanschouwen tijdens D.O.A. Maar goed, waar het over gaat is niet dat mannen mij niet zouden begrijpen maar dat ik stomme achterlijke sexisten niet wil begrijpen (ja, heel hard in hun kruis ofzo).

Dit is een postje in het kader van de wijvenweek. Klik op wijvenblogs.be om te zien wat andere dames over dit onderwerp te melden hebben.

4 gedachten over “Wijvenblog: Mannen begrijpen het best wel”

 1. ????????????
  over wie heb je het
  toch niet over mij he?
  ik ben dan wel je moeder,maar ook een beetje hard…..
  ps
  we zijn wel sanmen bij KAYAK geweest hoor
  hele zaterdag doof.
  xxx gerard en truus

Geef een reactie