Wijvenblog: een kleine evaluatie

En daar zijn we aanbeland bij de laatste wijvendag van de blogweek. Ik moet zeggen dat het reuze gezellig was. En ook dat ik op blogs en geweest waar ik voorheen niet te vinden was. Wat een leuke dames allemaal. Maar ik ben ook blij dat het nu over is. Het geleuter over wijvendingen gaat mij niet makkelijk af. Daarbij ben ik geen liefhebber van overtallig oestrogeen, de was en het huishouden bleken niet de hobby’s die bij mij passen en de perfect gekoelde rosé komt mijn neus uit. Gelukkig mag ik vanaf morgen weer aan het bier en ga ik weer hiken en biken in mijn vrije tijd om ‘verloren’ tijd in te halen. En zeg niet dat ik de kans niet krijg want dinsdagavond gaat B los! Velvet Revolver speelt in de bierschuur in de Bijlmer en reken er maar op dat B hierbij aanwezig is. Mocht je aanstaande woensdag echt mijn aandacht willen hebben zul je net ff iets harder moeten praten.

Dit is een postje in het kader van de wijvenweek. Klik op wijvenblogs.be om te zien wat andere dames over dit onderwerp te melden hebben.

3 gedachten over “Wijvenblog: een kleine evaluatie”

 1. hier je moeder
  BEN ER WEER WOENSDAG 🙂
  ik zal niet harder praten dan normaal
  is al hard genoeg
  huishouden is ook niet mijn ding
  zullewe koffie drinken?

  xxxxx gerard en truus

Geef een reactie