Observatie

Q is good for you. Q music is dat. Vanwege gebrek aan ceedees (of liefje deez nog even mee wil nemen uit zijn voiture) de radio maar aangezet. Het hele stuk van Volendam naar mijn huis (iets meer dan een kwartier rijden) alleen maar reclame en ander dom geneuzel. Geen enkel muziekje gehoord. Ik wilde maar even zeggen.

4 gedachten over “Observatie”

  1. Q is good for you… maar eh… ze zeggen toch ook nergens wie zij met YOU bedoelen?? Waarschijnlijk zijn dat de bedrijven die veel geld betalen voor het horen van hun commercials….. tenslotte zijn ook zij YOU!

    Oftewel: zorg dat je ALTIJD een leuke cd in de auto hebt liggen! Ik had vanavond EEL, en ik moet zeggen… morgen toch maar weer een andere!

  2. Heb idd maar snel een ceedee in de auto gelegd. Vandaag op de heenweg Arctic Monkeys en op de terugweg QOSTA. Veul beter voor mij (is inderdaad beter door jezelf te bepalen, hoewel ik nog steeds geen idee heb welke muziek Q nu draait)

Geef een reactie