Alcohol laat je selectief vergeten

Nou, dat valt weer reuze mee dan. Het blijkt dat alcohol je vooral de negatieve herinneringen laat vergeten (deze zin klopt niet, als je het vergeten bent dan is het geen herinnering meer, excuses hiervoor) En dit kan dan een van de redenen zijn dat mensen toch weer alcohol gaan drinken want ze weten nog wel hoe gezellig het was in de kroeg met al die nieuwe beste vrienden die ze nog nooit eerder hadden gezien maar de heftige kotspartij in de steeg naast het huis van oma … die weten ze niet meer. Dus, geweldig genoten dus doe nog maar een keer. Nu moet B zeggen dat er zaken zijn die ze ook wel graag zou vergeten. Hier een foto van onze drankenkast. Kijk nog maar even goed want als je het mij morgen vraagt weet ik het niet meer. Santé! Of, zoals we hier wel zeggen, up yours!

5 gedachten over “Alcohol laat je selectief vergeten”

  1. Die Sonnema kan echt niet hoor, wij zweren bij ‘de Weduwe’.

    Vergeetachtige Jan: “Ik heb een prima geheugen!”
    Clementine: “Nee Vergeetachtige Jan, jij hebt juist een heel slecht geheugen!”
    Vergeetachtige Jan: “Oh ja, dat was ik even vergeten!”

Geef een reactie