Sinterklaasfeest

Of eigenlijk, nieuwjaarsfeest met thema. Raadt het thema en u wint…uh… niets. Recessie, u weet wel. En dat op januari de 2e. Beetje laat zou je zeggen, of heel erg te vroeg. Ligt er maar aan wat voor feest en wat de doelgroep is. De doelgroep zijn 6 mensen van boven de 30 die denken dat ze volwassen zijn. Dat is de harde kern. Soms zijn er nog wat vrienden van de vrienden bij maar meestal is dit het wel. Het feest zelf bestaat uit een zelfgemaakt soort van ganzenbord/monopoly/truth or dare spel waar de honden geen brood van lusten. Geld speelt geen rol het gaat om de kadootjes. Hier zitten leuke spullen bij. Er zitten ook nutteloze spullen bij maar vooral ranzige spullen. Deze mag je, naar belang van het stadium waarin het spel zich bevind, uitpakken, weggeven, in de pot donderen of afpakken. Het afpakken daar gaat het om natuurlijk. Nouja, onder andere. Verder zijn snacken en drinken en heel hard lachen ook onderdeel van. Het is van de voren niet te bepalen waar het hardst om gestreden gaat worden. In het verleden zijn er nare truukjes uitgevoerd om in het bezit te komen van een groot geel bord met vertrektijden van de trein, het rode stringetje, het zwarte stringetje, dat andere stringetje, netkousen in de kleuren van de regenboog, kama sutra boek en een stapel handdoeken. Eigenlijk gewoon net hetgeen waarvoor iemand, wie dan ook, iets meer dan normale interesse voor blijkt te hebben. En daar wordt veel voor gedaan. Zo kan je 30 seconden in de lucht moeten blijven hangen, een lapdance geven, een vunzig gedicht schrijven over de kerstman/sinterklaas/paashaas (smerig beest blijkt dat te zijn!) of zelfs, ja dit gaat eigenlijk echt te ver hoor, drank inschenken voor alle aanwezigen.

Nou, vanavond dus. Heb er zin in!

2 gedachten over “Sinterklaasfeest”

Geef een reactie