Update sinterklaasfeest

Nou was een leuk feest. Erg gelachen en veel rotzooi voorbij zien komen. Ook leuke dingen maar kan dan je niet laten merken want dan krijg je het nooit. Heb weer geen playboy gescoord. Heb wel gehoord dat dit niet jammer was want Do stond erin. En Do is saai naar het blijkt. Awel, had niet veel kadootjes maar wel wat leuke. Ook niet veel gedronken. Wel gesnacked en das maar goed ook. Nouja, leuke avond, ondanks de kou toch wel veilig mijn eigen bedje in gekropen. Maar hoe die papagaai hier is gekomen…uh…

5 gedachten over “Update sinterklaasfeest”

  1. Oho da’s gemeen. Eerst je lezers lekker maken en dan niets vertellen! 🙂
    Vertel anders hoe een ander kadootje bij een van je maatjes terecht kwam. Ik ga bijna doooooood van nieuwsgierigheid (*wanhopige blikken*) ;o))

  2. @Elsje. Het viel deze keer mee met de schunnigheden. De kadootjes vielen ook wel mee. Ik had er een rood-met-zwart-kant topje ingegooid die ik zelf natuurlijk niet terug wilde (net niet mijn maat en heb er al een) die bij de eerder gewonnen strings zou kunnen passen. En verder een playboy en een viezer blaadje uit Griekenland (geen idee waar dat vandaan kwam) en een stickie. Maar die heb ik niet gewonnen. Dan had ik um gedeeld (ik heb altijd het idee gekregen dat je een stickie moet delen) maar iemand die er zelf erg behoefte aan blijkt te hebben heeft die gewonnen. Er zijn heftigere avonden geweest.

Geef een reactie