Het weer op de eerste dag

Op weg naar Schiphol komt B weinig in de buitenlucht. Eigenlijk alleen op stationnetje van vertrek. Verder in de trein en stationnetje Schiphol is geheel overdekt. Maar ik meen mij te herinneren dat het geen slecht NL weer was op de vertrekdag naar Jamaica. Inchecken, winkelen, boarden en vlieg vlieg gedurende 9 uur. Op de weg heen een korte brake op Punta Cana op de Dominicaanse republiek. Dat was schrikken! Want erg warm daar. Mede dankzij de enorm goed werkende airco in het vliegtuig plakte per direct mijn kleding aan het lijf. Daar alleen vliegveld gezien. Daarna eindelijk naar Jamaica. Dat was nog anderhalf uur en het bleek daar ook lekker warm en dit eiland ook wat regenachtig. Met de bus nog een een tijd naar eindbestemming (2 uur?) en toen waren we er eindelijk. Net op tijd voor het avondeten, waar we geen gebruik van hebben gemaakt. Want erg moe. Plaatselijke tijd uur of 7-8. Gevoelstijd voor ons een uur of 3-4 in de nacht. Na 1 borrel gecrasht in bed. Meest opgevallen het verschil in temperatuur, wel verwacht maar toch.

2 gedachten over “Het weer op de eerste dag”

Geef een reactie