Japanner

Voor de eerste keer op Jamaica geweest. Wat dan opvalt is dat ik meer foto’s maak dan anders. Vooral de eerste paar dagen want dan valt er nog meer op wat anders is dan ik gewend ben. Na een dag of 3 zijn er al facetten die gaan wennen en dan maak ik er geen foto’s meer van. Jammer want Jamaica is een fotogeniek land met fotogenieke bevolking. Wat ik mij ineens afvroeg, waar komt het japanner gedrag vandaan? Weten japanners dat ze vrij veel foto’s maken en noemen ze dat zelf ook japannergedrag
Hoe staat het met uw japannergedrag? Hier een aantal resultaten van het mijne…

B voelt zich meteen thuis na ontmoeting met de hotelkat.


Dit is was het uitzicht vanaf mijn strandbedje, niet verkeerd toch?


En ja, ook uw weblogger heeft genoten van het heldere water van de Caribische zee welke een lekker temperatuurtje heeft.

2 gedachten over “Japanner”

Geef een reactie