Oog

Niet dat B autorijden leuk vindt. Komt meer in de buurt van een noodzakelijk kwaad, zeg maar. Nu B niet mag autorijden blijkt het toch handig als je dat wel kan en mag. Helaas helaas, ontsteking aan de linkeroogzenuw die niet beter wordt. Op dit moment alleen maar slechter. Ik zie nog net niet de inhoud van een pot vaseline bij afdekken van het rechteroog maar het komt gevaarlijk dicht in de buurt. En nu mag ik woensdag werken in dorp in de buurt waarbij het openbaar vervoer je naargeestig in de steek laat. Ik denk dat ik maar ga fietsen met de ruim 5 kilo zware laptop in de fietstas. Als dat past. Wel beweging en daarom het goede voorbeeld. Haha!

Aan de andere kant….die slootjes…ik ben er niet gerust op.

8 gedachten over “Oog”

  1. Ontsteking aan de oogzenuw kan even duren. Dat weet ik helaas uit ervaring.
    In ieder geval beterschap ermee!

    Hopelijk gaat fietsen goed ondanks de ontsteking. Openbaar vervoer heb ik altijd een ramp gevonden.

Geef een reactie