Laptop

Voor al mijn lieve laptop vriendjes. Moest ik ineens aan jullie denken, ja, jullie allemaal. Zit je dan met je laptopje, wil je een standaardje en die dingen zijn gruwelijk simpel en evenzo duur. Duur ja! Dat betekend veel geld/centen/doekoe. En dat schijnen we niet te hebben. Daarom dacht ik aan jullie bij het zien van dit plaatje.


Nah, die kan je dus zelf maken. Voor als je denkt, dat karton houd nooit never niet mijn 8 jaar oude beestje, bij Lifehacker hadden ze nog meer opties. Leef u uit.

4 gedachten over “Laptop”

  1. Ik zelf zal eerst tot aanschaf van een laptop over moeten gaan alvorens de opties te testen. Ik heb wel een lapje maar deze poes wil niet stil blijven zitten.

    @Anders, hebbu psies zo’n lappie? Speciaal. Ik doe er niets mee hoor, heb alleen eerbare bedoelens (in dit geval dan)

Geef een reactie